Каталог

Архитектурни детайли, снимки и информация за архитектурно-строителни системи на екстериорни части на сградите. Покриви, Фасади, Дограми, Изолации и др.

Архитектурни детайли, архитектурно-строителни похвати, информация и изображения. Настилки, Финиши на стени и тавани, Елементи на неподвижното обзавеждане, Осветление и др.

Видове растителност, основни похвати и детайли при боравенето с висока, средна и ниска растителност. Детайли, изображения и информация за басейни, шадравани и огради

Архитектурният Каталог в този сайт е създаден за архитекти, студенти по архитектура, инвеститори и всички, интересуващи се от архитектурно проектиране и строителство. В Каталога са предоставени напълно безплатно материали за строителни системи, решения на архитектурни детайли, новаторски технологии и др. Целта на Каталога е да улесни проектантите при тяхната работа, както и инвеститорите при избора на строителни системи и продукти, предоставяйки голям обем от качествено/уникално съдържание и съкращавайки значително времето за проучвания в различни онлайн и офлайн издания.


За да теглите от ресурсите на Каталога, е необходимо да се регистрирате.
Ако желаете, можете да го направите ТУК – безплатно е!

Бързи връзки

Екстериор